Partnerskap med DNI

DNI samarbeider med flere innholdsleverandører og forhandlere i Norge og utlandet. I tillegg til å samarbeide med aktører som Atea, Aros Cloud og Microsoft er DNI ute etter nye partnere for satsinger samt inntreden i internasjonale markeder. IDM-segmentet er i sterk vekst og vi integrerer med stadig flere løsninger. Dersom dette er interessant, send epost til salg@dni.no.


A

Aros Cloud

Aros Cloud er et dansk programvareselskap, etablert i 2019. Aros Cloud jobber med løsninger rettet mot offentlig og privat sektor. DNI har samarbeidet med Aros Cloud siden deres oppstart i 2019 og jobber sammen for å levere DNI's løsninger i Danmark.

M

Microsoft

Microsoft er en av verdens største leverandører av skytjenester og DNI er Microsoft Partner med løsninger som driftes i Microsoft Azure. I tillegg leverer DNI løsninger som blant annet effektiviserer administrasjon av Microsoft Teams og kvalitets sikrer lisenstildeling for optimal lisensøkonomi.

A

Atea

Atea er en nordisk leverandør av IT-infrastruktur og er representert ved 22 kontor i Norge. Atea bruker sin kompetansen til å forme et enda bedre og grønnere som neste generasjon kan være stolte av. DNI har samarbeidet med Atea siden 2010 og som partner kan Atea tilby DNI sine løsninger.

Bli partner av DNI

Ta kontakt med oss om du ønsker å høre mer om partnerskap med DNI

Kontakt oss