Prøv DNI Cloud Platform

Det å ta riktig teknologivalg kan være en krevende oppgave, da er Proof of Consept (PoC) en effektiv og rimelig måte for å sikre at man tar gode beslutninger.

Med vår plattform får man en fleksibel og allsidig verktøykasse hvor man samler integrasjoner og tjenester på et og samme sted. DNI Cloud Platform gir god oversikt over all dataflyt og sikrer at organisasjonen benytter sine data slik at man ivaretar personvernet og prinsippene i henhold til GDPR.


Hvordan gjenomføre en Proof of Concept

En PoC starter alltid med å definere hvilket scenario man ønsker å teste. Dette kan være en ny eller eksisterende tjeneste som endres eller oppgraderes. Når rammene for PoC er beskrevet vil DNI i samarbeid med kunden sette opp og konfigurere de grunnleggende tjenestene.

Dette samarbeidet vil være nyttig for å bygge kompetanse og innsikt til DNI Cloud Plattform og vil gi et bedre grunnlag for å evaluere løsningen.


Hvilke ressurser trengs
Antall timer som benyttes i en PoC vil variere ut fra senario og kompleksitet, men alltid til en fast avtalt pris.

Hvis man ikke ønsker å gå videre etter gjennomført PoC faktureres prosjektet til avtalt pris. Ønsker man å gå videre etter gjennomført PoC vil avtalt pris bli en del av etableringskostnadene for prosjektet.


DNI Cloud Platform gjør det enkelt for oss å bruke dataene vi har tilgjengelige mellom tjenestene våre. Det er enkelt å feilsøke med diagrammer og instrumentbord. Det er også trygt å legge til nye tjenester uten å påvirke de eksisterende tjenestene.

Lemet Ivar Hætta, Senior IT-konsulent, Samisk Høgskole

Dette er en løsning som kan løse flere av våre behov innen datautveksling og automatisering

Jonas Forsbakk, IT-konsulent, Horten kommune

Litt om DNI Cloud Platform

DNI Cloud Platform er en innovativ løsning for håndtering av identitet, automatisering og integrasjoner på tvers av systemer. Løsningen leveres som en SaaS løsning i Microsoft Azure bygget på kubernetes og mikroservice-arkitektur med innebygget funksjonalitet i henhold til GDPR.

DNI Cloud Platform er en verktøykasse hvor man både har ferdige løsninger og et fullt testmiljø igjennom noen få tastetrykk. I Plattformen finner man en handlevogn hvor man kan starte opp og konfigurere små og store løsninger, dette kan være hvordan man strømlinjeformer og sikrer håndtering av brukerkontoer til hvordan man kan motta, sammenstille og dele data med andre systemer.

Løsningene vi tilbyr er kostnadsbesparende og frigjør tid ved å automatisere repeterende rutinearbeid, redusere menneskelige feil og ved å øke sikkerheten.

DNI Cloud Plattform er systemuavhengig, dette innebærer at man kan benytte seg av tjenester i plattformen uavhengig av hvilken produkter og løsninger man har installert i dag.

Med DNI Cloud Platform jobber man på en helt ny måte der man klarer å realisere verdi raskt med bruk av moderne teknologi.

Ønsker du å prøve DNI Cloud Platform?

Fyll ut skjemaet, så ser vi frem til en spennende prat